Get in touch

 

U tijeku je provedba projekta „Komercijalizacija inovativnog IoT uređaja za digitalizaciju plinomjera”, NPOO.C1.1.2.R2-I5.01.0018

 

Financira Europska unija – NextGenerationEU

 

Nositelj projekta:                                 BYTE LAB GRUPA d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta:               1.454.607,53 eura

EU udio u financiranju projekta:        704.002,37 eura

Razdoblje provedbe projekta:            1.9.2022. – 1.9.2024.

Voditelj projekta i kontakt osoba:     Matija Puškar,

 

 

BYTE LAB GRUPA d.o.o. 1. rujna 2022. godine započinje s provedbom projekta „Komercijalizacija inovativnog IoT uređaja za digitalizaciju plinomjera“ koji se provodi sukladno pravilima Poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava „Komercijalizacija inovacija“ u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. Posredničko tijelo razine 1 je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja (PT1), a Posredničko tijelo razine 2 je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (PT2).

 

Svrha projekta je kreirati organizacijsko-procesne uvjete neophodne za komercijalizaciju inovativnog proizvoda BYTE LAB GRUPE d.o.o. – IoT uređaja za digitalizaciju plinomjera. Projekt se dijeli na dva segmenta: 1) Supstantivnu organizacijsku transformaciju poduzeća kroz inoviranje i uvođenje novih poslovnih procesa (intra-logistika, proizvodnja, kontrola kvalitete, nabava) te formiranje novog profitnog centra poduzeća kojim će se korjenito promijeniti organizacijska metoda i 2) Nabavu materijalne i nematerijalne imovine nužne za provedbu projektnih aktivnosti i inovaciju ključnih procesa.

 

Projekt uključuje sljedeće projektne aktivnosti:

  1. Nabava i implementacija materijalne i nematerijalne imovine nužne za provedbu projektnih aktivnosti
  2. Inovacija organizacije poslovanja te procesa proizvodnje, kontrole kvalitete i nabave
  3. Upravljanje projektom
  4. Promidžba i vidljivost

 

 

Provedbom planiranih aktivnosti postići će se idući rezultati:

  • Inovativni proizvod IOT uređaj za digitalizaciju plinomjera nastao primjenom rezultata istraživanja i razvoja je u fazi TRL9
  • Nabavljena je i implementirana materijalna i nematerijalna imovina nužna za provedbu projektnih aktivnosti
  • Inovirana je organizacija poslovanja te procesi proizvodnje, kontrole kvalitete i nabave

 

Više informacija na:

https://planoporavka.gov.hr/

www.strukturnifondovi.hr

 

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost BYTE LAB GRUPE d.o.o. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.